Advertentiebeleid

Hey daar! Welkom op www.hoebeginik.nl. Hier draait het allemaal om eerlijke en heldere informatie. We werken samen met verschillende adverteerders en hebben affiliate partnerschappen lopen met toppers zoals Bol.com en een rits aan softwarebedrijven. In ruil voor een spotlight in onze artikelen, ontvangen we een vergoeding. Dat kost jou als lezer helemaal niks extra’s, maar helpt ons enorm om de website draaiende te houden.

Hoewel we vergoedingen ontvangen, blijft onze mening ongekleurd. Slechte software blijft slechte software, ongeacht de samenwerking met adverteerders. We zijn hier om je de real deal te geven, niet om je een rad voor ogen te draaien.

Hier hebben adverteerders wel invloed op:

  • Onderwerpen waarover we schrijven
  • De manier waarop advertenties weergegeven worden op de website
  • Vormgeving van de advertentie tekst

Hier hebben adverteerders geen invloed op:

  • Hun beoordeling bij een review. Een slecht product blijft een slecht product
  • De verdere inhoud van onze website, wij blijven objectieve informatie voor je verzamelen

Ons team zet zich dagelijks in om jou van de beste info te voorzien. Die vergoedingen zijn essentieel; ze houden onze site in de lucht en zorgen ervoor dat wij, net als jij, onze boterham kunnen verdienen.

Neem gerust een kijkje bij onze adverteerders en partners. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en we hopen dat je er iets aan hebt. En onthoud, jij, als lezer, staat altijd voorop.

Cheers op een succesvolle samenwerking, zowel met jou als met onze partners!

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.