Home » Ondernemen » Cash Cow Academy, hét Cash Cow Youtube verdienmodel

Cash Cow Academy, hét Cash Cow Youtube verdienmodel

Leestijd: 6 minuten

Geld verdienen willen we allemaal en het liefst ook nog zo makkelijk mogelijk. Werken voor een baas kan leuk zijn met je collega’s en je kunt er ook voldoening uit halen. Als we alleen heel eerlijk zijn is het om écht rijk te worden niet de beste keuze voor je carrière.

Begrijp me niet verkeerd, je kunt enorm veel geld verdienen in loondienst. Bovendien is het ‘makkelijker’ dan zelf een bedrijf starten. Wel lever je er veel voor in. Zo heb je in de meeste gevallen niet de vrijheid om te werken wanneer je wil, zit er vaak een maximum aan je verdiensten ongeacht het werk dat je levert en ben je maar weinig vrij per jaar.

Online verdienmodellen is waar wij hier op hoebeginik.nl veel over schrijven en hoe wij onze centen verdienen. Een van deze verdienmodellen die we graag met je willen delen is het Youtube verdienmodel via de Cash Cow Academy. 

In dit artikel vertel ik je alles over het geld verdienen met Youtube, over de Cash Cow Academy en het Youtube verdienmodel. Na het lezen weet je precies wat je kunt doen om te online geld te verdienen via Youtube zonder zelf in beeld te moeten, zonder zelf video’s te maken en met de minimale tijdsinvestering. Hoeveel geld wil jij verdienen via Youtube?

Let op: tijdelijk €200,- KORTING met code: “Hoebeginik”

Verdienmodel Youtube

Je kent Youtube ongetwijfeld. Het is een van de grootste én snelst groeiende platformen ter wereld. Iedere maand heeft het platform ongeveer 2,3 miljard actieve gebruikers en dit blijft maar toenemen. Ongeveer 30% van de hele wereld kijkt naar Youtube.

Het is dan ook niet zo vreemd dat je veel geld kunt verdienen op het platform. Het verdienmodel van Youtube is vergelijkbaar met dat van andere websites. Je hebt de mogelijkheid om advertenties voor en tijdens je video’s te plaatsen en hiervoor ontvang jij een vergoeding. 

Om deel te mogen nemen aan het partnerprogramma van Youtube heb je 1000 abonnees nodig en 4000 uur aan kijktijd. Dat lijkt wellicht veel, maar verderop in dit artikel vertel ik je precies hoe je dit en nog veel meer kunt behalen zonder zelf veel aan je video’s en je kanaal te moeten werken.

Je krijgt tijdens het partnerprogramma betaald per 1000 weergaven. Hiervoor ontvang je een vergoeding afhankelijk van de niche waarin je video’s maakt. Gemiddeld ligt de vergoeding tussen de 3 en 5 dollar per 1000 weergaven. Met een video met 1 miljoen views zou je dus ongeveer tussen de 3 en 5 duizend dollar kunnen verdienen.

Branches waarin veel geld wordt betaald voor advertenties betalen meer en ook het omgekeerde is waar voor onderwerpen waar adverteerders weinig geld voor over hebben. 

Daarnaast kun je zelf deals sluiten met bedrijven die een vaste plek willen in je video. Hiervoor lopen de vergoedingen uiteen tot wel tienduizenden euro’s per video. Dit is afhankelijk van je branche waarin je video’s maakt, de hoeveelheid views die je video’s trekken en het aantal abonnees dat je hebt.

Het doel van je video’s op Youtube is dus om zoveel mogelijk kijkers te trekken. Hiervoor krijg jij een vergoeding. Met miljarden maandelijkse gebruikers is de potentie dan ook oneindig, maar hoe begin je daarmee?

Cash Cow Academy, geld verdienen zonder zelf voor de camera te staan

Wist je dat je geld kunt verdienen met de Youtube academy zonder zelf voor de camera te staan of zelfs zonder zelf de video’s te maken? Je kunt ervoor kiezen om dit wel te doen, maar uit ervaring weten we dat de meesten dit als grootste drempel zien.

Veel makkelijker (en sneller!) is het om video’s te laten maken. Dit kost tussen de $25 en $50 afhankelijk van de kwaliteit en kunnen voor honderdduizenden (!) views zorgen. Dat is snel terugverdient met een gemiddelde uitbetalen van $ 5 per 1000 weergaven.

Je geeft zelf de onderwerpen aan en iemand anders maakt de video’s voor je. Je bent zo weinig tijd kwijt en kunt snel opschalen zodra er meer geld binnenkomt via het partnerprogramma van Youtube.

Video’s kunnen je meer dan $ 1500 opleveren per video en het mooie is dat het voor het grootste gedeelte passief is. Ook video’s die je al eerder geplaatst hebt zorgen met terugwerkende kracht voor weergaven en daarmee voor inkomsten. Maar hoe doe je dat precies?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Jelline Brands is al jaren bezig met haar Youtube Cash Cow kanalen en verdient hier veel geld mee. Om je een indruk te geven van de verdiensten is een blik op haar Instagram genoeg. 

Ze heeft haar verdienmodel voor jou uitgeschreven in de Cash Cow Academy. Hierin vertelt ze je precies hoe ze geld verdient en hoe jij dit ook kunt gaan doen. Lees hieronder snel verder om precies te weten wat je aan de Cash Cow Academy hebt. 

Dit kan Youtube voor jou betekenen:

Een passief inkomen naast je werk of studie
Werken wanneer jij daar zin in hebt
Eenvoudig opschalen en uitbesteden
Werken waar je maar wil
Oneindig inkomsten potentieel

Dit is niet nodig:

Je hoeft niet met je gezicht op de camera
Je hoeft zelf geen video’s te maken
Je hoeft zelf de video’s niet te editen
Je hoeft geen apparatuur aan te schaffen
Je hoeft geen klantenservice te doen

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands

Jelline Brands is een online onderneemster die haar geld verdient met Youtube Cash Cow Channels. Dit zijn kanalen die ze runt zonder zelf video’s te maken en zonder zelf in beeld te moeten. Ze laat anderen de video’s maken en verdient hier zelf bakken met geld mee.

Door het grote succes (en de aankopen die daarbij horen) vroegen steeds meer mensen zich af hoe ze haar geld verdiende. Dit heeft ze voor je uitgeschreven in haar Cash Cow Academy cursus. Al haar kennis en de fouten die ze heeft gemaakt staan hierin uitgelegd samen met een stappenplan voor jou om ook direct te beginnen met het verdienen op Youtube.

Door het grote succes komt Jelline regelmatig in de media. Luister hieronder naar de Podcast waarin ze vertelt over het succes dat ze heeft met haar Youtube kanalen.

Cash Cow Academy review

De Cash Cow Academy is de enige cursus in Nederland die je precies laat zien hoe je zelf kanalen moet maken zonder daar veel moeite in te steken. Door middel van praktische instructies en talloze bonussen verdien je binnen de kortste keren veel geld via Youtube! 

Naast een levenslange toegang tot de Cash Cow Academy ontvang je:

 • Toegang tot de exclusieve community (t.w.v. € 997)
 • Groepscoaching (t.w.v. € 997)
 • Casestudie van $ 0 naar $ 150.000 (t.w.v. € 997)
 • Module Financiën (t.w.v. € 297) 
 • Content maken voor gevorderden (t.w.v. € 497)

Wat betekent de Cash Cow Academy voor jou?

Geld verdienen via de Cash Cow Academy kent vele voordelen. Voor niets gaat de zon op, dus je moet natuurlijk wel wat doen. Toch kun je veel tijd besparen door de stappen in de cursus van Jelline te volgen. Je ontdekt o.a. de volgende dingen:

Hoe jij overal kunt werken, waar je maar wil
Hoe jij kunt werken, wanneer je maar wil
Hoe je een passief inkomen opbouwt naast je huidige werk of opleiding
Hoe je geld kunt verdienen met Youtube
Hoe je met minder dan 60 minuten per dag Youtube kunt automatiseren
Hoe je met een éénmalige investering nog jaren aan je video’s kunt verdienen

Andere belangrijke dingen die je binnen de cursus leert zijn:

 • Het kiezen van een winstgevende niche
 • Content maken zonder zelf in beeld te komen
 • De meest succesvolle strategie
 • Youtube video’s optimaliseren, publiceren en automatiseren
 • Gegevens analyseren
 • Meerdere kanalen beheren
 • Viral video’s maken
 • Het opschalen van je kanalen voor meer passief inkomen 

Inhoud van de Cash Cow Academy

De Youtube cursus van Cash Cow Academy is een zeer uitgebreide module. Alles zal je van A tot Z uitgelegd worden aan de hand van praktische voorbeelden. Bij de aanschaf van je cursus krijg je naast de genoemde bonussen de volgende modules:

Module 1: Introductie
Module 2: Persoonlijke voorbereiding
Module 3: Algemene voorbereiding
Module 4: Winstgevende markt kiezen
Module 5: Youtube kanaal opzetten
Module 6: Functies van Youtube
Module 7: Het maken van shorts
Module 8: De geheimen van het algoritme
Module 9: Belangrijkste succesfactoren
Module 10: Het uitwerken van de strategie
Module 11: Onderwerp selectie
Module 12: Automatisering
Module 13: Het maken van content
Module 14: Het posten van video’s
Module 15: Het analyseren van de data
Module 16: Geld verdienen met Youtube
Module 17: Leren van de fouten van anderen
Module 18: Bonussen

Nadat je toegang hebt tot alle modules kun je zo snel gaan als je zelf wil. Hoe harder jij eraan werkt, hoe groter de potentie. Al meerdere studenten hebben binnen drie maanden €10.000 per maand opgestreken door precies de stappen in de cursus te volgen!

Meest recente update: januari 3, 2024 by Kaj

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

Top boekhoudprogramma's
 
Chris & Kaj Hoebeginik

De auteurs: Kaj & Chris

Wij zijn Kaj & Chris en op hoebeginik.nl delen wij onze expertise op het gebied van ondernemerschap en marketing. Na onze studie marketing vervolgden wij onze praktijkstudie in ondernemerschap. Inmiddels jaren later delen wij onze succesverhalen en valkuilen hier zodat jij ervan kunt leren. Lees hier ons verhaal.

Plaats een reactie