Home » Economisch nieuws » Microsoft: maximaal 50 vragen per dag voor nieuwe zoekmachine

Microsoft: maximaal 50 vragen per dag voor nieuwe zoekmachine

Leestijd: < 1 minuut

Microsoft beperkt het aantal gesprekken dat gebruikers dagelijks met het nieuwe kunstmatige-intelligentieprogramma van zoekmachine Bing kunnen hebben. Het bedrijf meldt dat er maximaal vijf vragen per sessie – en vijftig per dag – gesteld kunnen worden om het de nieuwe technologie niet al te moeilijk te maken.

“Zoals we eerder al meldden, kunnen zeer lange gesprekken voor de nieuwe zoekmachine verwarrend werken”, schrijft Microsoft vrijdag in een blog. De mededeling van het techconcern komt enkele dagen nadat verschillende buitenlandse media meldden dat de nieuwe functionaliteit in de zoekmachine niet altijd betrouwbaar en soms zelfs gevaarlijk is.

De kunstmatige intelligentie die Microsoft aanbiedt, is ontwikkeld door OpenAI, het bedrijf achter het populaire programma ChatGPT. Wie de volledige kunstmatige intelligentie-functionaliteit in Bing wil gebruiken moet geduld hebben. Er is een wachtlijst.

Meest recente update: oktober 19, 2023 by Kaj

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Top 5 boekhoudprogramma's


Chris & Kaj Hoebeginik

De auteurs: Kaj & Chris

Wij zijn Kaj & Chris en op hoebeginik.nl delen wij onze expertise op het gebied van ondernemerschap en marketing. Na onze studie marketing vervolgden wij onze praktijkstudie in ondernemerschap. Inmiddels jaren later delen wij onze succesverhalen en valkuilen hier zodat jij ervan kunt leren. Lees hier ons verhaal.

Plaats een reactie