Hoeveel verdient een aannemer? Salaris aannemer bruto netto

Je ontvangt als aannemer salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als aannemer ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen welke wij willen verduidelijken op deze pagina. Wij behandelen het salaris van een aannemer en berekenen dat voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een aannemer?

Een aannemer verdient bij benadering tussen de € 3000 (laag) en € 12000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als aannemer een netto salaris verdient van tussen de €2399.33 (laag) en € 6768.07 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon aannemer

Het uurloon van een aannemer is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 18.75 (laag) en € 75 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een aannemer tussen de € 14.68 (laag) en € 41.94 (hoog). 

Zoals je ziet zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een aannemer. Dit heeft met name te maken met de studies die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waarin je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een aannemer?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een aannemer, of welk beroep dan ook, is regelmatig te onderhandelen en hoe beter je geschikt bent voor een bezigheid, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe aannemer salaris verhogen?

In de meeste situaties heb je met voor loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je in eigen persoon weinig invloed op hebt naast natuurlijk het volgen van onderwijs en dat soort aangelegenheden. Wil je als aannemer een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als aannemer?” kun jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je altijd werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris aannemer staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben op deze pagina zijn enkel een inschatting en kunnen (sterk) verschillen als je feitelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een aannemer in opleiding kan toch behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij noemden in dit artikel. Voor een ondernemende aannemer met veertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe professioneler jij bent in je carrière, hoe hoger salaris jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!