Hoeveel verdient een advertising manager? Salaris advertising manager bruto netto

Je beurt als advertising manager salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als advertising manager ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen welke we willen beantwoorden in dit artikel. We kijken naar het salaris van een advertising manager en berekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een advertising manager?

Een advertising manager verdient plusminus tussen de € 2500 (laag) en € 3900 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als advertising manager een netto salaris verdient van tussen de €2103.33 (laag) en € 25453.07 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon advertising manager

Het uurloon van een advertising manager is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 15.63 (laag) en € 24.38 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor de advertising manager tussen de € 13.05 (laag) en € 17.22 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er aardig wat marge tussen het lage en hoge salaris van een advertising manager. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de studies die jij kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan het werk bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een advertising manager?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een advertising manager, of welk beroep dan ook, is regelmatig te onderhandelen en hoe beter jij geschikt bent voor de baan, hoe hoger je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe advertising manager salaris verhogen?

In veel gevallen heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je zelf weinig gezag op hebt behalve natuurlijk het afronden van onderwijs en dat soort aangelegenheden. Wil jij als advertising manager een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als advertising manager?” kan jij dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf werkt zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris advertising manager staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben op deze pagina zijn slechts een inschatting en kunnen (sterk) afwijken als je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een advertising manager in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat wij schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige advertising manager met 40 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe kundiger jij bent in je werk, hoe hoger loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.