Hoeveel verdient een advocaat contractenrecht? Salaris advocaat contractenrecht bruto netto

Je ontvangt als advocaat contractenrecht salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als advocaat contractenrecht ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke wij willen beantwoorden in dit artikel. We bestuderen het salaris van een advocaat contractenrecht en berekenen dit voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een advocaat contractenrecht?

Een advocaat contractenrecht verdient gemiddeld tussen de € 1925 (laag) en € 9729 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als advocaat contractenrecht een netto salaris verdient van tussen de €1761.08 (laag) en € 5621.22 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon advocaat contractenrecht

Het uurloon van een advocaat contractenrecht is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 12.03 (laag) en € 60.81 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de advocaat contractenrecht tussen de € 10.67 (laag) en € 34.87 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een advocaat contractenrecht. Dit heeft onder andere te maken met de opleidingen die je kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een advocaat contractenrecht?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een advocaat contractenrecht, of welk beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en des te beter je past voor een klus, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe advocaat contractenrecht salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb je met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij in eigen persoon niet zoveel gezag op hebt naast uiteraard het doen van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als advocaat contractenrecht een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als advocaat contractenrecht?” kun je dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat namelijk in rekening brengen hoeveel je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris advocaat contractenrecht staat niet vast

De bedragen die we noemden op deze pagina zijn slechts een schatting en kunnen (flink) verschillen als je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een advocaat contractenrecht in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat wij schreven op deze pagina. Voor een ondernemende advocaat contractenrecht met dertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan aan de slag is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in jou werk, hoe meer salaris jij ook kunt vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's