Hoeveel verdient een advocaat-generaal Openbaar Ministerie? Salaris advocaat-generaal Openbaar Ministerie bruto netto

Je beurt als advocaat-generaal Openbaar Ministerie salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als advocaat-generaal Openbaar Ministerie ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke wij willen beantwoorden op deze pagina. We kijken naar het salaris van een advocaat-generaal Openbaar Ministerie en berekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een advocaat-generaal Openbaar Ministerie?

Een advocaat-generaal Openbaar Ministerie verdient plusminus tussen de € 6644 (laag) en € 7291 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als advocaat-generaal Openbaar Ministerie een netto salaris verdient van tussen de €4194.42 (laag) en € 4481.83 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uur.

Uurloon advocaat-generaal Openbaar Ministerie

Het uurloon van een advocaat-generaal Openbaar Ministerie is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 41.53 (laag) en € 45.57 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een advocaat-generaal Openbaar Ministerie tussen de € 25.8 (laag) en € 27.58 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er aardig veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een advocaat-generaal Openbaar Ministerie. Dit heeft o.a. te maken met de cursussen die jij kan volgen, de werkgever die je kiest en de landstreek waarin je aan de bak bent.

We hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een advocaat-generaal Openbaar Ministerie?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een advocaat-generaal Openbaar Ministerie, of wat voor beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en hoe beter je geschikt bent voor een klus, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe advocaat-generaal Openbaar Ministerie salaris verhogen?

In veel situaties heb jij met het verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je eigenhandig weinig invloed op hebt naast uiteraard het afronden van onderwijs en dat soort aangelegenheden. Wil jij als advocaat-generaal Openbaar Ministerie een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als advocaat-generaal Openbaar Ministerie?” kan jij dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt in principe vragen hoeveel je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris advocaat-generaal Openbaar Ministerie staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn alleen een inschatting en kunnen (sterk) afwijken zodra je feitelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een advocaat-generaal Openbaar Ministerie in opleiding kan overigens aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige advocaat-generaal Openbaar Ministerie met dertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan aan de slag is kan het vele malen hoger zijn. Hoe kundiger jij bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!