Hoeveel verdient een advocaat mededingingsrecht? Salaris advocaat mededingingsrecht bruto netto

Je verkrijgt als advocaat mededingingsrecht salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als advocaat mededingingsrecht ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke we willen beantwoorden op deze pagina. We bestuderen het salaris van een advocaat mededingingsrecht en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een advocaat mededingingsrecht?

Een advocaat mededingingsrecht verdient ongeveer tussen de € 1925 (laag) en € 9729 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als advocaat mededingingsrecht een netto salaris verdient van tussen de €1761.08 (laag) en € 5621.22 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon advocaat mededingingsrecht

Het uurloon van een advocaat mededingingsrecht is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 12.03 (laag) en € 60.81 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een advocaat mededingingsrecht tussen de € 10.67 (laag) en € 34.87 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er aardig veel marge tussen het lage en hoge salaris van een advocaat mededingingsrecht. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de opleiding die je kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waar je aan het werk bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een advocaat mededingingsrecht?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een advocaat mededingingsrecht, of wat voor werk dan ook, is altijd te onderhandelen en hoe beter je past voor een klus, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe advocaat mededingingsrecht salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb je met voor salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij eigenhandig niet zoveel gezag op hebt behalve uiteraard het afronden van opleidingen en dat soort dingen. Wil je als advocaat mededingingsrecht een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als advocaat mededingingsrecht?” kun je dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf werkt namelijk vragen wat je wilt voor je werk. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je altijd werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris advocaat mededingingsrecht staat niet vast

De bedragen die we noemden op deze pagina zijn slechts een indicatie en kunnen (behoorlijk) afwijken als je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een advocaat mededingingsrecht in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat we noemden in deze blog. Voor een zelfstandige advocaat mededingingsrecht met 30 jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het veel hoger uitvallen. Hoe professioneler je bent in je werk, hoe meer loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.