Hoeveel verdient een advocaat strafrecht? Salaris advocaat strafrecht bruto netto

Je verkrijgt als advocaat strafrecht salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als advocaat strafrecht ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken die we willen verduidelijken in dit artikel. We kijken naar het salaris van een advocaat strafrecht en rekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een advocaat strafrecht?

Een advocaat strafrecht verdient ongeveer tussen de € 1925 (laag) en € 9729 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als advocaat strafrecht een netto salaris verdient van tussen de €1761.08 (laag) en € 5621.22 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van 40 uren.

Uurloon advocaat strafrecht

Het uurloon van een advocaat strafrecht is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 12.03 (laag) en € 60.81 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een advocaat strafrecht tussen de € 10.67 (laag) en € 34.89 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een advocaat strafrecht. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleiding die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat je hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een advocaat strafrecht?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een advocaat strafrecht, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter je geschikt bent voor een baan, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe advocaat strafrecht salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij persoonlijk praktisch geen invloed op hebt naast uiteraard het volgen van onderwijs en dat soort zaken. Wil jij als advocaat strafrecht een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als advocaat strafrecht?” kun je dan in feite voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat in principe in rekening brengen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris advocaat strafrecht staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben op deze pagina zijn alleen een inschatting en kunnen (flink) verschillen zodra je feitelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het salaris.

Het salaris van een advocaat strafrecht in opleiding kan overigens behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij schreven in dit artikel. Voor een ondernemende advocaat strafrecht met 30 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe professioneler jij bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!