Hoeveel verdient een afdelingsmanager (commercieel)? Salaris afdelingsmanager (commercieel) bruto netto

Je verkrijgt als afdelingsmanager (commercieel) salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als afdelingsmanager (commercieel) ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken die we willen beantwoorden op deze pagina. We bestuderen het salaris van een afdelingsmanager (commercieel) en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een afdelingsmanager (commercieel)?

Een afdelingsmanager (commercieel) verdient plusminus tussen de € 1700 (laag) en € 4800 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als afdelingsmanager (commercieel) een netto salaris verdient van tussen de €1591.5 (laag) en € 3315.92 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uren.

Uurloon afdelingsmanager (commercieel)

Het uurloon van een afdelingsmanager (commercieel) is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 10.63 (laag) en € 30 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor de afdelingsmanager (commercieel) tussen de € 10.08 (laag) en € 20.28 (hoog). 

Zoals je ziet zit er behoorlijk veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een afdelingsmanager (commercieel). Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die je kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waarin je aan het werk gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een afdelingsmanager (commercieel)?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een afdelingsmanager (commercieel), of wat voor beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter je past voor een baan, hoe groter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe afdelingsmanager (commercieel) salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met het loon te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je persoonlijk niet zoveel invloed op hebt behalve uiteraard het volgen van educatie en dat soort dingen. Wil je als afdelingsmanager (commercieel) een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als afdelingsmanager (commercieel)?” kun je dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf werkt zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris afdelingsmanager (commercieel) staat niet vast

De bedragen die wij noemden in dit artikel zijn enkel een inschatting en kunnen (flink) afwijken zodra je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een afdelingsmanager (commercieel) in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige afdelingsmanager (commercieel) met 40 jaar ervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het aanzienlijk hoger zijn. Hoe beter je bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.