Hoeveel verdient een afdelingsmanager housekeeping? Salaris afdelingsmanager housekeeping bruto netto

Je ontvangt als afdelingsmanager housekeeping salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als afdelingsmanager housekeeping ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen welke wij willen verduidelijken in dit artikel. We kijken naar het salaris van een afdelingsmanager housekeeping en rekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een afdelingsmanager housekeeping?

Een afdelingsmanager housekeeping verdient ongeveer tussen de € 1870 (laag) en € 2300 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als afdelingsmanager housekeeping een netto salaris verdient van tussen de €1727.92 (laag) en € 1983.33 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van 40 uren.

Uurloon afdelingsmanager housekeeping

Het uurloon van een afdelingsmanager housekeeping is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.69 (laag) en € 14.38 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de afdelingsmanager housekeeping tussen de € 10.67 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je ziet zit er flink wat marge tussen het lage en hoge salaris van een afdelingsmanager housekeeping. Dit heeft met name te maken met de opleidingen die je kan volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk bent.

We hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een afdelingsmanager housekeeping?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een afdelingsmanager housekeeping, of wat voor werk dan ook, is meestal te onderhandelen en hoe beter je past voor een bezigheid, hoe groter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe afdelingsmanager housekeeping salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb je met voor loon te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij eigenhandig praktisch geen invloed op hebt behalve natuurlijk het afronden van educatie en dat soort zaken. Wil jij als afdelingsmanager housekeeping een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als afdelingsmanager housekeeping?” kun jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat namelijk in rekening brengen wat je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je voortdurend werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris afdelingsmanager housekeeping staat niet vast

De bedragen die we schreven in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (flink) verschillen zodra je werkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een afdelingsmanager housekeeping in opleiding kan toch behoorlijk lager zijn dan het laagste loon dat we noemden in dit artikel. Voor een ondernemende afdelingsmanager housekeeping met 40 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger jij bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kunt eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.