Hoeveel verdient een algemeen directeur primair onderwijs? Salaris algemeen directeur primair onderwijs bruto netto

Je beurt als algemeen directeur primair onderwijs salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als algemeen directeur primair onderwijs ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen die we willen beantwoorden op deze pagina. We behandelen het salaris van een algemeen directeur primair onderwijs en berekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een algemeen directeur primair onderwijs?

Een algemeen directeur primair onderwijs verdient ongeveer tussen de € 2850 (laag) en € 5700 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als algemeen directeur primair onderwijs een netto salaris verdient van tussen de €2311.42 (laag) en € 3774.17 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van 40 uren.

Uurloon algemeen directeur primair onderwijs

Het uurloon van een algemeen directeur primair onderwijs is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 17.81 (laag) en € 35.63 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een algemeen directeur primair onderwijs tussen de € 14.17 (laag) en € 23.13 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een algemeen directeur primair onderwijs. Dit heeft o.a. te maken met de opleiding die jij kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waar je aan de bak gaat.

Wij hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een algemeen directeur primair onderwijs?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een algemeen directeur primair onderwijs, of welk beroep dan ook, is vaak te onderhandelen en des te beter je geschikt bent voor de bezigheid, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe algemeen directeur primair onderwijs salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met voor verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf praktisch geen gezag op hebt naast uiteraard het volgen van educatie en dat soort zaken. Wil jij als algemeen directeur primair onderwijs een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als algemeen directeur primair onderwijs?” kun je dan in feite voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan de slag gaat zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor je werk. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris algemeen directeur primair onderwijs staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn alleen een inschatting en kunnen (sterk) verschillen zodra je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een algemeen directeur primair onderwijs in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we noemden in deze blog. Voor een ondernemende algemeen directeur primair onderwijs met dertig jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het aanzienlijk hoger zijn. Hoe kundiger je bent in jou werk, hoe meer salaris jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.