Hoeveel verdient een arbeidsdeskundige? Salaris arbeidsdeskundige bruto netto

Je verkrijgt als arbeidsdeskundige salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als arbeidsdeskundige ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die we willen beantwoorden in dit artikel. Wij behandelen het salaris van een arbeidsdeskundige en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een arbeidsdeskundige?

Een arbeidsdeskundige verdient gemiddeld tussen de € 3213 (laag) en € 4377 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als arbeidsdeskundige een netto salaris verdient van tussen de €2506.25 (laag) en € 3100.42 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van 40 uur.

Uurloon arbeidsdeskundige

Het uurloon van een arbeidsdeskundige is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 20.08 (laag) en € 27.36 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een arbeidsdeskundige tussen de € 15.18 (laag) en € 18.75 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er aardig wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een arbeidsdeskundige. Dit heeft met name te maken met de cursussen die je kan genieten, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan de bak gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een arbeidsdeskundige?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een arbeidsdeskundige, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor een klus, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe arbeidsdeskundige salaris verhogen?

In sommige situaties heb je met het loon te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij eigenhandig niet zoveel invloed op hebt behalve uiteraard het afronden van educatie en dat soort zaken. Wil jij als arbeidsdeskundige een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als arbeidsdeskundige?” kun jij dan in principe voor jezelf invullen. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer in rekening brengen hoeveel je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je iedere keer werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris arbeidsdeskundige staat niet vast

De bedragen die we noemden in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (flink) afwijken als je werkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een arbeidsdeskundige in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we noemden in deze blog. Voor een zelfstandige arbeidsdeskundige met 40 jaar ervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe professioneler jij bent in jou werk, hoe hoger loon jij ook kunt vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!