Hoeveel verdient een arbo psycholoog? Salaris arbo psycholoog bruto netto

Je ontvangt als arbo psycholoog salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als arbo psycholoog ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen welke we willen beantwoorden in dit artikel. Wij kijken naar het salaris van een arbo psycholoog en berekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een arbo psycholoog?

Een arbo psycholoog verdient bij benadering tussen de € 2562 (laag) en € 4720 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als arbo psycholoog een netto salaris verdient van tussen de €2139.83 (laag) en € 3275.67 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van 40 uren.

Uurloon arbo psycholoog

Het uurloon van een arbo psycholoog is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 16.01 (laag) en € 29.5 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de arbo psycholoog tussen de € 13.05 (laag) en € 20.28 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een arbo psycholoog. Dit heeft met name te maken met de studies die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waarin je aan het werk bent.

Wij hopen dat je zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een arbo psycholoog?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een arbo psycholoog, of wat voor beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter je past voor de klus, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe arbo psycholoog salaris verhogen?

In veel situaties heb jij met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij in eigen persoon weinig gezag op hebt behalve uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort dingen. Wil jij als arbo psycholoog een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als arbo psycholoog?” kan je dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris arbo psycholoog staat niet vast

De bedragen die we schreven in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (behoorlijk) verschillen als je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een arbo psycholoog in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij noemden in dit artikel. Voor een zelfstandige arbo psycholoog met 30 jaar werkervaring of iemand die alleen aan aan de slag is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe beter je bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.