Hoeveel verdient een artsenbezoeker? Salaris artsenbezoeker bruto netto

Je beurt als artsenbezoeker salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als artsenbezoeker ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke we willen beantwoorden op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een artsenbezoeker en rekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een artsenbezoeker?

Een artsenbezoeker verdient gemiddeld tussen de € 2200 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als artsenbezoeker een netto salaris verdient van tussen de €1925.17 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon artsenbezoeker

Het uurloon van een artsenbezoeker is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 13.75 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een artsenbezoeker tussen de € 11.86 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er aardig wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een artsenbezoeker. Dit heeft onder andere te maken met de opleidingen die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en het gebied waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een artsenbezoeker?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een artsenbezoeker, of welk beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en des te beter je past voor de baan, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe artsenbezoeker salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb jij met het verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij in eigen persoon niet zoveel gezag op hebt naast natuurlijk het volgen van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil jij als artsenbezoeker een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als artsenbezoeker?” kun jij dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt in principe in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris artsenbezoeker staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben in dit artikel zijn alleen een indicatie en kunnen (behoorlijk) verschillen zodra je werkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het loon.

Het salaris van een artsenbezoeker in opleiding kan toch aanzienlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij noemden op deze pagina. Voor een zelfstandige artsenbezoeker met 30 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger je bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.