Hoeveel verdient een assistent accountmanager? Salaris assistent accountmanager bruto netto

Je beurt als assistent accountmanager salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als assistent accountmanager ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die wij willen verduidelijken op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een assistent accountmanager en berekenen dat voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een assistent accountmanager?

Een assistent accountmanager verdient gemiddeld tussen de € 1900 (laag) en € 3700 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als assistent accountmanager een netto salaris verdient van tussen de €1745.17 (laag) en € 2754.67 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van 40 uur.

Uurloon assistent accountmanager

Het uurloon van een assistent accountmanager is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.88 (laag) en € 23.13 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een assistent accountmanager tussen de € 10.67 (laag) en € 16.71 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een assistent accountmanager. Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die je kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan de bak bent.

We hopen dat je hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een assistent accountmanager?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een assistent accountmanager, of welk beroep dan ook, is meestal te onderhandelen en hoe beter je past voor een klus, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe assistent accountmanager salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met het salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je in eigen persoon weinig invloed op hebt naast natuurlijk het volgen van educatie en dat soort zaken. Wil je als assistent accountmanager een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als assistent accountmanager?” kun je dan in feite voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris assistent accountmanager staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn alleen een inschatting en kunnen (behoorlijk) verschillen wanneer je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een assistent accountmanager in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat wij noemden in dit artikel. Voor een ondernemende assistent accountmanager met dertig jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het aanzienlijk hoger zijn. Hoe beter jij bent in jou werk, hoe meer salaris jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.