Hoeveel verdient een assistent filiaalmanager? Salaris assistent filiaalmanager bruto netto

Je ontvangt als assistent filiaalmanager salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als assistent filiaalmanager ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke wij willen beantwoorden op deze pagina. We bestuderen het salaris van een assistent filiaalmanager en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een assistent filiaalmanager?

Een assistent filiaalmanager verdient ongeveer tussen de € 1260 (laag) en € 2000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als assistent filiaalmanager een netto salaris verdient van tussen de €1187.83 (laag) en € 1805.17 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon assistent filiaalmanager

Het uurloon van een assistent filiaalmanager is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 7.88 (laag) en € 12.5 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de assistent filiaalmanager tussen de € 7.52 (laag) en € 11.27 (hoog). 

Zoals je ziet zit er aardig wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een assistent filiaalmanager. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de cursussen die jij kunt volgen, de werkgever die je kiest en het gebied waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een assistent filiaalmanager?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een assistent filiaalmanager, of wat voor beroep dan ook, is altijd onderhandelbaar en des te beter jij past voor een klus, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe assistent filiaalmanager salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb jij met voor salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij eigenhandig niet zoveel gezag op hebt behalve uiteraard het volgen van onderwijs en dat soort aangelegenheden. Wil jij als assistent filiaalmanager een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als assistent filiaalmanager?” kan jij dan in principe voor jezelf invullen. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je iedere keer klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris assistent filiaalmanager staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben op deze pagina zijn enkel een indicatie en kunnen (behoorlijk) afwijken zodra je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een assistent filiaalmanager in opleiding kan overigens aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we noemden in dit artikel. Voor een zelfstandige assistent filiaalmanager met 30 jaar ervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het vele malen hoger uitvallen. Hoe beter jij bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's