Hoeveel verdient een bedrijfsleider horeca? Salaris bedrijfsleider horeca bruto netto

Je beurt als bedrijfsleider horeca salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als bedrijfsleider horeca ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke we willen beantwoorden in dit artikel. We behandelen het salaris van een bedrijfsleider horeca en berekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een bedrijfsleider horeca?

Een bedrijfsleider horeca verdient gemiddeld tussen de € 1536 (laag) en € 2302 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als bedrijfsleider horeca een netto salaris verdient van tussen de €1440.92 (laag) en € 1985.33 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van 40 uren.

Uurloon bedrijfsleider horeca

Het uurloon van een bedrijfsleider horeca is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 9.6 (laag) en € 14.39 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de bedrijfsleider horeca tussen de € 9.36 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er flink wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een bedrijfsleider horeca. Dit heeft o.a. te maken met de studies die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan de bak gaat.

We hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een bedrijfsleider horeca?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een bedrijfsleider horeca, of wat voor beroep dan ook, is vaak te onderhandelen en des te beter je past voor de klus, hoe groter je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe bedrijfsleider horeca salaris verhogen?

In de meeste situaties heb jij met het loon te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij eigenhandig weinig gezag op hebt naast uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort zaken. Wil jij als bedrijfsleider horeca een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als bedrijfsleider horeca?” kun je dan in principe voor jezelf invullen. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je iedere keer klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris bedrijfsleider horeca staat niet vast

De bedragen die wij schreven op deze pagina zijn enkel een schatting en kunnen (sterk) afwijken wanneer je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een bedrijfsleider horeca in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat wij schreven op deze pagina. Voor een zelfstandige bedrijfsleider horeca met dertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger jij bent in je werk, hoe hoger salaris jij ook kunt eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!