Hoeveel verdient een betontimmerman? Salaris betontimmerman bruto netto

Je ontvangt als betontimmerman salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als betontimmerman ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken die wij willen verduidelijken op deze pagina. We kijken naar het salaris van een betontimmerman en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een betontimmerman?

Een betontimmerman verdient gemiddeld tussen de € 1200 (laag) en € 1800 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als betontimmerman een netto salaris verdient van tussen de €1133 (laag) en € 1680.08 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van 40 uren.

Uurloon betontimmerman

Het uurloon van een betontimmerman is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 7.5 (laag) en € 11.25 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de betontimmerman tussen de € 7.52 (laag) en € 10.08 (hoog). 

Zoals je ziet zit er aardig wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een betontimmerman. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de opleidingen die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en de landstreek waar je aan de bak gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een betontimmerman?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een betontimmerman, of wat voor beroep dan ook, is meestal te onderhandelen en des te beter je past voor een klus, hoe groter je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe betontimmerman salaris verhogen?

In sommige gevallen heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf praktisch geen gezag op hebt behalve uiteraard het doen van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil je als betontimmerman een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als betontimmerman?” kun jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan de slag gaat zo ongeveer in rekening brengen hoeveel je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je altijd werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris betontimmerman staat niet vast

De bedragen die we noemen op deze pagina zijn alleen een schatting en kunnen (sterk) verschillen zodra je werkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het salaris.

Het salaris van een betontimmerman in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat wij noemden in deze blog. Voor een ondernemende betontimmerman met 30 jaar werkervaring of iemand die alleen aan aan de slag is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe beter jij bent in je werk, hoe meer salaris jij ook kunt eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.