Hoeveel verdient een blokfluitleraar? Salaris blokfluitleraar bruto netto

Je krijgt als blokfluitleraar salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als blokfluitleraar ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die we willen beantwoorden in dit artikel. Wij kijken naar het salaris van een blokfluitleraar en rekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een blokfluitleraar?

Een blokfluitleraar verdient plusminus tussen de € 1000 (laag) en € 1400 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als blokfluitleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 1316.17 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van 40 uren.

Uurloon blokfluitleraar

Het uurloon van een blokfluitleraar is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 8.75 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de blokfluitleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 8.44 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een blokfluitleraar. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de cursussen die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en de landstreek waar je aan de bak bent.

We hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een blokfluitleraar?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een blokfluitleraar, of wat voor werk dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een baan, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe blokfluitleraar salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met voor salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je eigenhandig niet zoveel invloed op hebt naast uiteraard het doen van opleidingen en dat soort dingen. Wil je als blokfluitleraar een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als blokfluitleraar?” kan jij dan in feite voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris blokfluitleraar staat niet vast

De bedragen die wij noemen op deze pagina zijn enkel een indicatie en kunnen (sterk) afwijken zodra je feitelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een blokfluitleraar in opleiding kan overigens aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat we schreven in deze blog. Voor een ondernemende blokfluitleraar met dertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het vele malen hoger uitvallen. Hoe beter je bent in je carrière, hoe meer salaris jij ook kunt vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's