Hoeveel verdient een boomchirurg? Salaris boomchirurg bruto netto

Je krijgt als boomchirurg salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als boomchirurg ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken die we willen verduidelijken in dit artikel. Wij behandelen het salaris van een boomchirurg en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een boomchirurg?

Een boomchirurg verdient bij benadering tussen de € 1090 (laag) en € 2320 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als boomchirurg een netto salaris verdient van tussen de €1032 (laag) en € 1996.08 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon boomchirurg

Het uurloon van een boomchirurg is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.81 (laag) en € 14.5 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een boomchirurg tussen de € 5.69 (laag) en € 12.46 (hoog). 

Zoals je ziet zit er aardig wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een boomchirurg. Dit heeft o.a. te maken met de opleiding die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk gaat.

We hopen dat je zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een boomchirurg?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een boomchirurg, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een bezigheid, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe boomchirurg salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij persoonlijk praktisch geen invloed op hebt naast natuurlijk het afronden van onderwijs en dat soort dingen. Wil jij als boomchirurg een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als boomchirurg?” kun jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf werkt in principe in rekening brengen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je iedere keer klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris boomchirurg staat niet vast

De bedragen die wij schreven op deze pagina zijn slechts een schatting en kunnen (flink) verschillen als je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een boomchirurg in opleiding kan toch behoorlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij schreven in dit artikel. Voor een ondernemende boomchirurg met veertig jaar ervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het veel hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!