Hoeveel verdient een brand manager? Salaris brand manager bruto netto

Je krijgt als brand manager salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als brand manager ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke we willen verduidelijken op deze pagina. Wij kijken naar het salaris van een brand manager en berekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een brand manager?

Een brand manager verdient bij benadering tussen de € 2399 (laag) en € 5747 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als brand manager een netto salaris verdient van tussen de €2042.25 (laag) en € 3794.42 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van 40 uur.

Uurloon brand manager

Het uurloon van een brand manager is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 14.99 (laag) en € 35.92 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de brand manager tussen de € 12.46 (laag) en € 23.13 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er flink veel marge tussen het lage en hoge salaris van een brand manager. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleidingen die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en het gebied waar je aan de bak bent.

We hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een brand manager?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een brand manager, of wat voor werk dan ook, is altijd onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een klus, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe brand manager salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met voor salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf praktisch geen invloed op hebt naast uiteraard het afronden van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als brand manager een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als brand manager?” kan je dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat in principe in rekening brengen wat je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je altijd werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris brand manager staat niet vast

De bedragen die we noemden in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (flink) afwijken als je werkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een brand manager in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige brand manager met 40 jaar ervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het veel hoger uitkomen. Hoe beter jij bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kan afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!