Hoeveel verdient een bugelleraar? Salaris bugelleraar bruto netto

Je ontvangt als bugelleraar salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als bugelleraar ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen welke we willen verduidelijken op deze pagina. Wij kijken naar het salaris van een bugelleraar en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een bugelleraar?

Een bugelleraar verdient ongeveer tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als bugelleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon bugelleraar

Het uurloon van een bugelleraar is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de bugelleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een bugelleraar. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de cursussen die jij kunt genieten, de werkgever die je kiest en het gebied waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een bugelleraar?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een bugelleraar, of welk beroep dan ook, is altijd te onderhandelen en des te beter je geschikt bent voor de baan, hoe groter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe bugelleraar salaris verhogen?

In veel gevallen heb jij met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je eigenhandig weinig invloed op hebt behalve natuurlijk het volgen van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil je als bugelleraar een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als bugelleraar?” kun je dan in feite voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat namelijk vragen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je iedere keer werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris bugelleraar staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben op deze pagina zijn enkel een indicatie en kunnen (sterk) verschillen wanneer je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een bugelleraar in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige bugelleraar met veertig jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het vele malen hoger zijn. Hoe kundiger jij bent in jou carrière, hoe hoger salaris jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!