Hoeveel verdient een circusdirecteur? Salaris circusdirecteur bruto netto

Je ontvangt als circusdirecteur salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als circusdirecteur ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen die we willen beantwoorden in dit artikel. Wij kijken naar het salaris van een circusdirecteur en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een circusdirecteur?

Een circusdirecteur verdient gemiddeld tussen de € 3000 (laag) en € 8000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als circusdirecteur een netto salaris verdient van tussen de €2399.33 (laag) en € 4798.67 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon circusdirecteur

Het uurloon van een circusdirecteur is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 18.75 (laag) en € 50 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een circusdirecteur tussen de € 14.68 (laag) en € 29.36 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een circusdirecteur. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de cursussen die jij kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan het werk bent.

We hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een circusdirecteur?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een circusdirecteur, of welk beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een klus, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe circusdirecteur salaris verhogen?

In de meeste situaties heb jij met het verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je eigenhandig niet zoveel gezag op hebt naast natuurlijk het volgen van onderwijs en dat soort zaken. Wil je als circusdirecteur een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als circusdirecteur?” kun jij dan in feite voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat in principe in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris circusdirecteur staat niet vast

De bedragen die we noemen in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (behoorlijk) afwijken zodra je feitelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een circusdirecteur in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij schreven in deze blog. Voor een ondernemende circusdirecteur met 40 jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het veel hoger zijn. Hoe beter je bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!