Hoeveel verdient een conciërge/hoofdconciërge? Salaris conciërge/hoofdconciërge bruto netto

Je beurt als conciërge/hoofdconciërge salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als conciërge/hoofdconciërge ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke we willen beantwoorden in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een conciërge/hoofdconciërge en rekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een conciërge/hoofdconciërge?

Een conciërge/hoofdconciërge verdient ongeveer tussen de € 1573 (laag) en € 2191 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als conciërge/hoofdconciërge een netto salaris verdient van tussen de €1475 (laag) en € 1919.83 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uren.

Uurloon conciërge/hoofdconciërge

Het uurloon van een conciërge/hoofdconciërge is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 9.83 (laag) en € 13.69 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de conciërge/hoofdconciërge tussen de € 9.36 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een conciërge/hoofdconciërge. Dit heeft onder andere te maken met de cursussen die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan de bak gaat.

We hopen dat je hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een conciërge/hoofdconciërge?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een conciërge/hoofdconciërge, of wat voor beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor de bezigheid, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe conciërge/hoofdconciërge salaris verhogen?

In sommige gevallen heb je met wat betreft loon te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij in eigen persoon weinig invloed op hebt behalve natuurlijk het afronden van educatie en dat soort dingen. Wil jij als conciërge/hoofdconciërge een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als conciërge/hoofdconciërge?” kun jij dan in principe voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat in principe in rekening brengen hoeveel je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris conciërge/hoofdconciërge staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben op deze pagina zijn slechts een indicatie en kunnen (flink) afwijken zodra je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een conciërge/hoofdconciërge in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we schreven in dit artikel. Voor een ondernemende conciërge/hoofdconciërge met 40 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het veel hoger zijn. Hoe beter jij bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.