Hoeveel verdient een drumleraar? Salaris drumleraar bruto netto

Je beurt als drumleraar salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als drumleraar ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen die wij willen verduidelijken in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een drumleraar en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een drumleraar?

Een drumleraar verdient gemiddeld tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als drumleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon drumleraar

Het uurloon van een drumleraar is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de drumleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een drumleraar. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleiding die jij kunt volgen, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan het werk bent.

We hopen dat jij zo antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een drumleraar?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een drumleraar, of welk beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en hoe beter jij geschikt bent voor een bezigheid, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe drumleraar salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb je met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je zelf weinig invloed op hebt behalve natuurlijk het doen van onderwijs en dat soort dingen. Wil je als drumleraar een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als drumleraar?” kun jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris drumleraar staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (behoorlijk) afwijken wanneer je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een drumleraar in opleiding kan toch aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat wij noemden in dit artikel. Voor een ondernemende drumleraar met 30 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe beter je bent in je carrière, hoe meer salaris jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.