Hoeveel verdient een external audit manager? Salaris external audit manager bruto netto

Je krijgt als external audit manager salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als external audit manager ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke we willen verduidelijken op deze pagina. We kijken naar het salaris van een external audit manager en berekenen dit voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een external audit manager?

Een external audit manager verdient gemiddeld tussen de € 4000 (laag) en € 8000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als external audit manager een netto salaris verdient van tussen de €2908.92 (laag) en € 4798.67 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uur.

Uurloon external audit manager

Het uurloon van een external audit manager is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 25 (laag) en € 50 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een external audit manager tussen de € 17.73 (laag) en € 29.36 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er aardig veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een external audit manager. Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die jij kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waarin je aan het werk bent.

We hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een external audit manager?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een external audit manager, of welk beroep dan ook, is regelmatig te onderhandelen en des te beter jij geschikt bent voor de baan, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe external audit manager salaris verhogen?

In veel gevallen heb je met het salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij persoonlijk niet zoveel invloed op hebt naast natuurlijk het volgen van educatie en dat soort dingen. Wil je als external audit manager een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als external audit manager?” kun jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat namelijk in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris external audit manager staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben op deze pagina zijn enkel een inschatting en kunnen (behoorlijk) afwijken wanneer je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het salaris.

Het salaris van een external audit manager in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat wij schreven in deze blog. Voor een ondernemende external audit manager met 30 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe professioneler je bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!