Hoeveel verdient een faculteitsdirecteur? Salaris faculteitsdirecteur bruto netto

Je krijgt als faculteitsdirecteur salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als faculteitsdirecteur ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die we willen beantwoorden op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een faculteitsdirecteur en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een faculteitsdirecteur?

Een faculteitsdirecteur verdient ongeveer tussen de € 5014 (laag) en € 6473 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als faculteitsdirecteur een netto salaris verdient van tussen de €3423.83 (laag) en € 4118.33 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uur.

Uurloon faculteitsdirecteur

Het uurloon van een faculteitsdirecteur is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 31.34 (laag) en € 40.46 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een faculteitsdirecteur tussen de € 20.79 (laag) en € 24.91 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er aardig wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een faculteitsdirecteur. Dit heeft met name te maken met de studies die jij kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan de bak gaat.

We hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een faculteitsdirecteur?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een faculteitsdirecteur, of wat voor beroep dan ook, is meestal te onderhandelen en des te beter jij geschikt bent voor een klus, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe faculteitsdirecteur salaris verhogen?

In sommige gevallen heb je met voor salaris te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je zelf praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het afronden van opleidingen en dat soort dingen. Wil jij als faculteitsdirecteur een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als faculteitsdirecteur?” kan jij dan in feite voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf werkt zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris faculteitsdirecteur staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben in dit artikel zijn enkel een indicatie en kunnen (behoorlijk) afwijken zodra je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een faculteitsdirecteur in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat wij noemden in dit artikel. Voor een ondernemende faculteitsdirecteur met veertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger je bent in jou carrière, hoe hoger salaris jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!