Hoeveel verdient een fietsenmaker? Salaris fietsenmaker bruto netto

Je verkrijgt als fietsenmaker salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als fietsenmaker ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen die we willen verduidelijken op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een fietsenmaker en berekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een fietsenmaker?

Een fietsenmaker verdient bij benadering tussen de € 800 (laag) en € 2300 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als fietsenmaker een netto salaris verdient van tussen de €777.42 (laag) en € 1983.33 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon fietsenmaker

Het uurloon van een fietsenmaker is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 5 (laag) en € 14.38 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de fietsenmaker tussen de € 4.77 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een fietsenmaker. Dit heeft o.a. te maken met de cursussen die je kunt volgen, de werkgever die je kiest en de regio waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een fietsenmaker?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een fietsenmaker, of wat voor beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter je past voor een bezigheid, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe fietsenmaker salaris verhogen?

In de meeste situaties heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf praktisch geen gezag op hebt behalve natuurlijk het afronden van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil je als fietsenmaker een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als fietsenmaker?” kan jij dan in feite voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf werkt namelijk vragen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je altijd klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris fietsenmaker staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn slechts een inschatting en kunnen (sterk) afwijken wanneer je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een fietsenmaker in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we noemden in dit artikel. Voor een zelfstandige fietsenmaker met 40 jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger jij bent in jou werk, hoe meer loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.