Hoeveel verdient een geodetisch ingenieur? Salaris geodetisch ingenieur bruto netto

Je verkrijgt als geodetisch ingenieur salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als geodetisch ingenieur ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die wij willen verduidelijken op deze pagina. Wij behandelen het salaris van een geodetisch ingenieur en berekenen dat voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een geodetisch ingenieur?

Een geodetisch ingenieur verdient gemiddeld tussen de € 2250 (laag) en € 3500 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als geodetisch ingenieur een netto salaris verdient van tussen de €1953.25 (laag) en € 2654.08 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon geodetisch ingenieur

Het uurloon van een geodetisch ingenieur is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 14.06 (laag) en € 21.88 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een geodetisch ingenieur tussen de € 11.86 (laag) en € 16.2 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er aardig veel marge tussen het lage en hoge salaris van een geodetisch ingenieur. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleidingen die je kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een geodetisch ingenieur?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een geodetisch ingenieur, of welk beroep dan ook, is altijd onderhandelbaar en hoe beter jij past voor een klus, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe geodetisch ingenieur salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met voor salaris te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij eigenhandig weinig invloed op hebt naast uiteraard het afronden van educatie en dat soort dingen. Wil je als geodetisch ingenieur een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als geodetisch ingenieur?” kan jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je voortdurend klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris geodetisch ingenieur staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn alleen een indicatie en kunnen (flink) verschillen wanneer je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een geodetisch ingenieur in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat we noemden op deze pagina. Voor een ondernemende geodetisch ingenieur met 40 jaar werkervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het vele malen hoger uitvallen. Hoe professioneler je bent in je carrière, hoe hoger salaris jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.