Hoeveel verdient een gitaarleraar? Salaris gitaarleraar bruto netto

Je krijgt als gitaarleraar salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als gitaarleraar ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen welke we willen verduidelijken in dit artikel. We kijken naar het salaris van een gitaarleraar en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een gitaarleraar?

Een gitaarleraar verdient plusminus tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als gitaarleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon gitaarleraar

Het uurloon van een gitaarleraar is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een gitaarleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een gitaarleraar. Dit heeft o.a. te maken met de opleidingen die jij kunt volgen, de werkgever die je kiest en de landstreek waarin je aan de bak gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een gitaarleraar?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een gitaarleraar, of wat voor beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter jij past voor de bezigheid, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe gitaarleraar salaris verhogen?

In sommige gevallen heb je met voor loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je in eigen persoon weinig gezag op hebt behalve uiteraard het afronden van opleidingen en dat soort zaken. Wil je als gitaarleraar een hoger salaris? Dan kun je tot slot besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als gitaarleraar?” kan jij dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat zo ongeveer vragen hoeveel je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris gitaarleraar staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn slechts een inschatting en kunnen (behoorlijk) afwijken wanneer je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het loon.

Het salaris van een gitaarleraar in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij schreven in deze blog. Voor een ondernemende gitaarleraar met dertig jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het veel hoger zijn. Hoe kundiger jij bent in jou werk, hoe meer salaris jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!