Hoeveel verdient een heftruckchauffeur? Salaris heftruckchauffeur bruto netto

Je beurt als heftruckchauffeur salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als heftruckchauffeur ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken die wij willen beantwoorden in dit artikel. We behandelen het salaris van een heftruckchauffeur en berekenen dit voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een heftruckchauffeur?

Een heftruckchauffeur verdient plusminus tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als heftruckchauffeur een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uur.

Uurloon heftruckchauffeur

Het uurloon van een heftruckchauffeur is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een heftruckchauffeur tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een heftruckchauffeur. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de studies die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een heftruckchauffeur?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een heftruckchauffeur, of wat voor beroep dan ook, is altijd te onderhandelen en hoe beter jij geschikt bent voor de klus, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe heftruckchauffeur salaris verhogen?

In veel gevallen heb je met het loon te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf niet zoveel gezag op hebt naast uiteraard het volgen van onderwijs en dat soort dingen. Wil jij als heftruckchauffeur een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als heftruckchauffeur?” kun je dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris heftruckchauffeur staat niet vast

De bedragen die wij schreven in dit artikel zijn slechts een inschatting en kunnen (flink) verschillen wanneer je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een heftruckchauffeur in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we schreven in deze blog. Voor een zelfstandige heftruckchauffeur met veertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het veel hoger zijn. Hoe professioneler jij bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!