Hoeveel verdient een hoogleraar economics and business? Salaris hoogleraar economics and business bruto netto

Je ontvangt als hoogleraar economics and business salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als hoogleraar economics and business ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die we willen beantwoorden op deze pagina. Wij behandelen het salaris van een hoogleraar economics and business en rekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een hoogleraar economics and business?

Een hoogleraar economics and business verdient ongeveer tussen de € 2251 (laag) en € 4962 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als hoogleraar economics and business een netto salaris verdient van tussen de €1954.25 (laag) en € 3398.33 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon hoogleraar economics and business

Het uurloon van een hoogleraar economics and business is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 14.07 (laag) en € 31.01 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor de hoogleraar economics and business tussen de € 11.86 (laag) en € 20.79 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een hoogleraar economics and business. Dit heeft onder andere te maken met de opleidingen die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waarin je aan het werk bent.

We hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een hoogleraar economics and business?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een hoogleraar economics and business, of wat voor werk dan ook, is altijd onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor een klus, hoe hoger je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe hoogleraar economics and business salaris verhogen?

In de meeste situaties heb jij met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij in eigen persoon niet zoveel gezag op hebt behalve uiteraard het doen van onderwijs en dat soort zaken. Wil je als hoogleraar economics and business een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als hoogleraar economics and business?” kun je dan in beginsel voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf werkt in principe vragen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris hoogleraar economics and business staat niet vast

De bedragen die wij noemden op deze pagina zijn alleen een inschatting en kunnen (flink) verschillen zodra je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een hoogleraar economics and business in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat wij schreven in deze blog. Voor een zelfstandige hoogleraar economics and business met dertig jaar ervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het veel hoger zijn. Hoe professioneler jij bent in je werk, hoe hoger salaris jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.