Hoeveel verdient een hoogleraar sociale geografie en planologie? Salaris hoogleraar sociale geografie en planologie bruto netto

Je krijgt als hoogleraar sociale geografie en planologie salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als hoogleraar sociale geografie en planologie ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen welke wij willen verduidelijken op deze pagina. We bestuderen het salaris van een hoogleraar sociale geografie en planologie en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een hoogleraar sociale geografie en planologie?

Een hoogleraar sociale geografie en planologie verdient gemiddeld tussen de € 5003 (laag) en € 7285 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als hoogleraar sociale geografie en planologie een netto salaris verdient van tussen de €3419.5 (laag) en € 4480.75 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uren.

Uurloon hoogleraar sociale geografie en planologie

Het uurloon van een hoogleraar sociale geografie en planologie is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 31.27 (laag) en € 45.53 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een hoogleraar sociale geografie en planologie tussen de € 20.79 (laag) en € 27.58 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een hoogleraar sociale geografie en planologie. Dit heeft onder andere te maken met de studies die jij kunt volgen, de werkgever die je kiest en de landstreek waar je aan de bak gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een hoogleraar sociale geografie en planologie?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een hoogleraar sociale geografie en planologie, of wat voor werk dan ook, is altijd onderhandelbaar en hoe beter je past voor een baan, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe hoogleraar sociale geografie en planologie salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb jij met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je persoonlijk praktisch geen gezag op hebt behalve uiteraard het afronden van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als hoogleraar sociale geografie en planologie een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als hoogleraar sociale geografie en planologie?” kan jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat namelijk in rekening brengen wat je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je altijd werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris hoogleraar sociale geografie en planologie staat niet vast

De bedragen die we noemden in dit artikel zijn alleen een inschatting en kunnen (flink) afwijken zodra je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het salaris.

Het salaris van een hoogleraar sociale geografie en planologie in opleiding kan overigens behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij schreven op deze pagina. Voor een zelfstandige hoogleraar sociale geografie en planologie met 30 jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het aanzienlijk hoger zijn. Hoe beter jij bent in je carrière, hoe meer loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.