Hoeveel verdient een hotelmanager? Salaris hotelmanager bruto netto

Je beurt als hotelmanager salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als hotelmanager ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke we willen beantwoorden op deze pagina. We kijken naar het salaris van een hotelmanager en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een hotelmanager?

Een hotelmanager verdient bij benadering tussen de € 2600 (laag) en € 3250 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als hotelmanager een netto salaris verdient van tussen de €2163.33 (laag) en € 2525.58 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uren.

Uurloon hotelmanager

Het uurloon van een hotelmanager is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 16.25 (laag) en € 20.31 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een hotelmanager tussen de € 13.05 (laag) en € 15.18 (hoog). 

Zoals je ziet zit er aardig veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een hotelmanager. Dit heeft o.a. te maken met de opleiding die jij kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een hotelmanager?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een hotelmanager, of wat voor beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor de baan, hoe groter je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe hotelmanager salaris verhogen?

In sommige gevallen heb jij met het loon te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij eigenhandig praktisch geen gezag op hebt naast uiteraard het volgen van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil jij als hotelmanager een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als hotelmanager?” kan jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat in principe in rekening brengen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris hotelmanager staat niet vast

De bedragen die we noemen op deze pagina zijn alleen een indicatie en kunnen (flink) verschillen wanneer je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een hotelmanager in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste loon dat we noemden op deze pagina. Voor een ondernemende hotelmanager met 30 jaar ervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe beter je bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.