Hoeveel verdient een huismeester? Salaris huismeester bruto netto

Je beurt als huismeester salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als huismeester ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen welke wij willen beantwoorden op deze pagina. We kijken naar het salaris van een huismeester en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een huismeester?

Een huismeester verdient ongeveer tussen de € 1400 (laag) en € 1400 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als huismeester een netto salaris verdient van tussen de €1316.17 (laag) en € 1316.17 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van 40 uren.

Uurloon huismeester

Het uurloon van een huismeester is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 8.75 (laag) en € 8.75 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor een huismeester tussen de € 8.44 (laag) en € 8.44 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig wat marge tussen het lage en hoge salaris van een huismeester. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de cursussen die je kan genieten, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan het werk bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een huismeester?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een huismeester, of wat voor werk dan ook, is meestal onderhandelbaar en hoe beter jij past voor een baan, hoe groter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe huismeester salaris verhogen?

In sommige situaties heb je met voor loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij zelf niet zoveel invloed op hebt naast uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort dingen. Wil jij als huismeester een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als huismeester?” kan jij dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris huismeester staat niet vast

De bedragen die we noemden op deze pagina zijn enkel een schatting en kunnen (sterk) afwijken als je feitelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een huismeester in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat we noemden op deze pagina. Voor een zelfstandige huismeester met 40 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het veel hoger zijn. Hoe professioneler je bent in jou werk, hoe meer loon jij ook kunt eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.