Hoeveel verdient een human resource manager? Salaris human resource manager bruto netto

Je krijgt als human resource manager salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als human resource manager ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke we willen verduidelijken in dit artikel. Wij kijken naar het salaris van een human resource manager en rekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een human resource manager?

Een human resource manager verdient plusminus tussen de € 2400 (laag) en € 3600 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als human resource manager een netto salaris verdient van tussen de €2043.25 (laag) en € 2703.33 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon human resource manager

Het uurloon van een human resource manager is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 15 (laag) en € 22.5 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een human resource manager tussen de € 12.46 (laag) en € 16.71 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een human resource manager. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de studies die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan de bak gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een human resource manager?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een human resource manager, of wat voor werk dan ook, is regelmatig te onderhandelen en hoe beter jij geschikt bent voor een baan, hoe groter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe human resource manager salaris verhogen?

In veel situaties heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij in eigen persoon weinig invloed op hebt naast natuurlijk het doen van educatie en dat soort zaken. Wil je als human resource manager een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als human resource manager?” kun je dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat namelijk vragen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris human resource manager staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben op deze pagina zijn slechts een indicatie en kunnen (flink) afwijken als je feitelijk aan het solliciteren bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een human resource manager in opleiding kan toch behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat we schreven in dit artikel. Voor een ondernemende human resource manager met veertig jaar ervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het aanzienlijk hoger zijn. Hoe professioneler jij bent in je werk, hoe meer loon jij ook kan afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.