Hoeveel verdient een information security manager? Salaris information security manager bruto netto

Je beurt als information security manager salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als information security manager ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke we willen verduidelijken in dit artikel. We bestuderen het salaris van een information security manager en berekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een information security manager?

Een information security manager verdient plusminus tussen de € 4000 (laag) en € 8500 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als information security manager een netto salaris verdient van tussen de €2908.92 (laag) en € 5021.42 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uren.

Uurloon information security manager

Het uurloon van een information security manager is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 25 (laag) en € 53.13 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor de information security manager tussen de € 17.73 (laag) en € 30.83 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een information security manager. Dit heeft met name te maken met de opleiding die je kan genieten, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een information security manager?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een information security manager, of wat voor werk dan ook, is altijd onderhandelbaar en hoe beter jij geschikt bent voor een baan, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe information security manager salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij eigenhandig niet zoveel gezag op hebt behalve uiteraard het afronden van opleidingen en dat soort zaken. Wil je als information security manager een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als information security manager?” kun je dan in feite voor jezelf invullen. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris information security manager staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn slechts een schatting en kunnen (behoorlijk) afwijken wanneer je werkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een information security manager in opleiding kan overigens behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij schreven in deze blog. Voor een zelfstandige information security manager met veertig jaar ervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe beter jij bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!