Hoeveel verdient een kaakchirurg? Salaris kaakchirurg bruto netto

Je beurt als kaakchirurg salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als kaakchirurg ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke wij willen beantwoorden op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een kaakchirurg en rekenen dit voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een kaakchirurg?

Een kaakchirurg verdient ongeveer tussen de € 6000 (laag) en € 10000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als kaakchirurg een netto salaris verdient van tussen de €3907.58 (laag) en € 5758.07 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van 40 uren.

Uurloon kaakchirurg

Het uurloon van een kaakchirurg is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 37.5 (laag) en € 62.5 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de kaakchirurg tussen de € 24.02 (laag) en € 35.88 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een kaakchirurg. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleiding die jij kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan de bak gaat.

We hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een kaakchirurg?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een kaakchirurg, of wat voor beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en hoe beter je past voor de bezigheid, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe kaakchirurg salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb jij met voor verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je eigenhandig praktisch geen invloed op hebt naast uiteraard het volgen van onderwijs en dat soort aangelegenheden. Wil jij als kaakchirurg een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als kaakchirurg?” kun jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris kaakchirurg staat niet vast

De bedragen die we noemden in dit artikel zijn alleen een inschatting en kunnen (flink) afwijken als je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een kaakchirurg in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager zijn dan het laagste loon dat we noemden op deze pagina. Voor een zelfstandige kaakchirurg met dertig jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het veel hoger zijn. Hoe professioneler je bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.