Hoeveel verdient een kantoordirecteur (bank)? Salaris kantoordirecteur (bank) bruto netto

Je verkrijgt als kantoordirecteur (bank) salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als kantoordirecteur (bank) ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die wij willen verduidelijken in dit artikel. We behandelen het salaris van een kantoordirecteur (bank) en berekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een kantoordirecteur (bank)?

Een kantoordirecteur (bank) verdient plusminus tussen de € 3400 (laag) en € 4600 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als kantoordirecteur (bank) een netto salaris verdient van tussen de €2602.67 (laag) en € 3213.08 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van 40 uren.

Uurloon kantoordirecteur (bank)

Het uurloon van een kantoordirecteur (bank) is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.25 (laag) en € 28.75 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de kantoordirecteur (bank) tussen de € 15.69 (laag) en € 19.77 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een kantoordirecteur (bank). Dit heeft onder andere te maken met de cursussen die je kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een kantoordirecteur (bank)?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een kantoordirecteur (bank), of wat voor werk dan ook, is vaak onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een baan, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe kantoordirecteur (bank) salaris verhogen?

In sommige situaties heb je met wat betreft loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je eigenhandig weinig gezag op hebt behalve uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort zaken. Wil je als kantoordirecteur (bank) een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als kantoordirecteur (bank)?” kun jij dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt namelijk vragen wat je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris kantoordirecteur (bank) staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben in dit artikel zijn alleen een schatting en kunnen (behoorlijk) verschillen wanneer je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een kantoordirecteur (bank) in opleiding kan overigens behoorlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat wij schreven op deze pagina. Voor een ondernemende kantoordirecteur (bank) met dertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe beter jij bent in je carrière, hoe hoger salaris jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.