Hoeveel verdient een keyboardleraar? Salaris keyboardleraar bruto netto

Je beurt als keyboardleraar salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als keyboardleraar ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen die wij willen verduidelijken in dit artikel. Wij behandelen het salaris van een keyboardleraar en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een keyboardleraar?

Een keyboardleraar verdient ongeveer tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als keyboardleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uur.

Uurloon keyboardleraar

Het uurloon van een keyboardleraar is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de keyboardleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een keyboardleraar. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de studies die jij kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan het werk bent.

Wij hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een keyboardleraar?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een keyboardleraar, of welk beroep dan ook, is vaak te onderhandelen en des te beter je past voor de bezigheid, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe keyboardleraar salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je eigenhandig weinig invloed op hebt naast uiteraard het afronden van educatie en dat soort zaken. Wil je als keyboardleraar een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als keyboardleraar?” kan je dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt in principe vragen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris keyboardleraar staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben op deze pagina zijn slechts een indicatie en kunnen (behoorlijk) afwijken als je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een keyboardleraar in opleiding kan overigens aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat we schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige keyboardleraar met veertig jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het veel hoger uitvallen. Hoe professioneler je bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.