Hoeveel verdient een klinisch neuropsycholoog? Salaris klinisch neuropsycholoog bruto netto

Je verkrijgt als klinisch neuropsycholoog salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als klinisch neuropsycholoog ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen welke we willen verduidelijken op deze pagina. We bestuderen het salaris van een klinisch neuropsycholoog en rekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een klinisch neuropsycholoog?

Een klinisch neuropsycholoog verdient plusminus tussen de € 4644 (laag) en € 6790 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als klinisch neuropsycholoog een netto salaris verdient van tussen de €3234.92 (laag) en € 4260.58 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon klinisch neuropsycholoog

Het uurloon van een klinisch neuropsycholoog is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 29.03 (laag) en € 42.44 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de klinisch neuropsycholoog tussen de € 19.77 (laag) en € 25.8 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een klinisch neuropsycholoog. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleiding die jij kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waar je aan het werk gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een klinisch neuropsycholoog?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een klinisch neuropsycholoog, of wat voor beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter jij past voor de baan, hoe groter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe klinisch neuropsycholoog salaris verhogen?

In veel situaties heb je met voor loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij zelf praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het doen van educatie en dat soort zaken. Wil je als klinisch neuropsycholoog een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als klinisch neuropsycholoog?” kan jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat in principe in rekening brengen hoeveel je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris klinisch neuropsycholoog staat niet vast

De bedragen die we noemen in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (flink) verschillen als je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een klinisch neuropsycholoog in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij schreven op deze pagina. Voor een ondernemende klinisch neuropsycholoog met 30 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan aan de slag is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.