Hoeveel verdient een landbouwtechnisch ingenieur? Salaris landbouwtechnisch ingenieur bruto netto

Je ontvangt als landbouwtechnisch ingenieur salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als landbouwtechnisch ingenieur ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen welke we willen beantwoorden in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een landbouwtechnisch ingenieur en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een landbouwtechnisch ingenieur?

Een landbouwtechnisch ingenieur verdient plusminus tussen de € 4500 (laag) en € 8000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als landbouwtechnisch ingenieur een netto salaris verdient van tussen de €3161.67 (laag) en € 4798.67 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon landbouwtechnisch ingenieur

Het uurloon van een landbouwtechnisch ingenieur is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 28.13 (laag) en € 50 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor een landbouwtechnisch ingenieur tussen de € 7.52 (laag) en € 29.36 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een landbouwtechnisch ingenieur. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de cursussen die jij kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een landbouwtechnisch ingenieur?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een landbouwtechnisch ingenieur, of welk beroep dan ook, is meestal te onderhandelen en des te beter jij geschikt bent voor een bezigheid, hoe groter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe landbouwtechnisch ingenieur salaris verhogen?

In de meeste situaties heb jij met voor salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij zelf niet zoveel invloed op hebt behalve natuurlijk het afronden van onderwijs en dat soort dingen. Wil jij als landbouwtechnisch ingenieur een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als landbouwtechnisch ingenieur?” kun je dan in feite voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat zo ongeveer in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je iedere keer klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris landbouwtechnisch ingenieur staat niet vast

De bedragen die wij schreven in dit artikel zijn slechts een inschatting en kunnen (flink) afwijken als je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een landbouwtechnisch ingenieur in opleiding kan overigens aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we noemden in deze blog. Voor een zelfstandige landbouwtechnisch ingenieur met dertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe professioneler je bent in je werk, hoe hoger loon jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!