Hoeveel verdient een leraar altviool? Salaris leraar altviool bruto netto

Je krijgt als leraar altviool salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als leraar altviool ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken die wij willen verduidelijken op deze pagina. Wij behandelen het salaris van een leraar altviool en berekenen dit voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een leraar altviool?

Een leraar altviool verdient gemiddeld tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als leraar altviool een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon leraar altviool

Het uurloon van een leraar altviool is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een leraar altviool tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een leraar altviool. Dit heeft onder andere te maken met de studies die je kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat je zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een leraar altviool?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een leraar altviool, of wat voor werk dan ook, is altijd te onderhandelen en hoe beter jij past voor de klus, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe leraar altviool salaris verhogen?

In sommige situaties heb jij met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf niet zoveel invloed op hebt naast natuurlijk het doen van onderwijs en dat soort zaken. Wil jij als leraar altviool een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als leraar altviool?” kan jij dan in feite voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je voortdurend klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris leraar altviool staat niet vast

De bedragen die wij schreven in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (behoorlijk) verschillen als je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een leraar altviool in opleiding kan toch aanzienlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige leraar altviool met 30 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe beter je bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kunt uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.