Hoeveel verdient een leraar BVE? Salaris leraar BVE bruto netto

Je ontvangt als leraar BVE salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als leraar BVE ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen welke wij willen beantwoorden op deze pagina. We bestuderen het salaris van een leraar BVE en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een leraar BVE?

Een leraar BVE verdient plusminus tussen de € 2400 (laag) en € 5200 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als leraar BVE een netto salaris verdient van tussen de €2043.25 (laag) en € 3519.25 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon leraar BVE

Het uurloon van een leraar BVE is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 15 (laag) en € 32.5 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor een leraar BVE tussen de € 12.46 (laag) en € 21.79 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een leraar BVE. Dit heeft o.a. te maken met de opleidingen die je kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een leraar BVE?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een leraar BVE, of wat voor werk dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor de klus, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe leraar BVE salaris verhogen?

In veel situaties heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij persoonlijk praktisch geen invloed op hebt naast uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil je als leraar BVE een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als leraar BVE?” kan jij dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf werkt zo ongeveer vragen hoeveel je wilt voor je werk. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je voortdurend werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris leraar BVE staat niet vast

De bedragen die we noemen in dit artikel zijn enkel een inschatting en kunnen (behoorlijk) afwijken wanneer je feitelijk aan het solliciteren bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een leraar BVE in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we noemden in dit artikel. Voor een ondernemende leraar BVE met veertig jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in jou werk, hoe meer loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.