Hoeveel verdient een leraar elektrotechniek? Salaris leraar elektrotechniek bruto netto

Je krijgt als leraar elektrotechniek salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als leraar elektrotechniek ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken die wij willen beantwoorden op deze pagina. We behandelen het salaris van een leraar elektrotechniek en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een leraar elektrotechniek?

Een leraar elektrotechniek verdient ongeveer tussen de € 1600 (laag) en € 2000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als leraar elektrotechniek een netto salaris verdient van tussen de €1499.67 (laag) en € 1805.17 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van 40 uren.

Uurloon leraar elektrotechniek

Het uurloon van een leraar elektrotechniek is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 10 (laag) en € 12.5 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een leraar elektrotechniek tussen de € 9.36 (laag) en € 20.79 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een leraar elektrotechniek. Dit heeft onder andere te maken met de cursussen die je kan volgen, de werkgever die je kiest en de regio waar je aan het werk gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een leraar elektrotechniek?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een leraar elektrotechniek, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter je past voor de bezigheid, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe leraar elektrotechniek salaris verhogen?

In de meeste situaties heb je met voor loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij zelf praktisch geen invloed op hebt behalve natuurlijk het afronden van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als leraar elektrotechniek een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als leraar elektrotechniek?” kan jij dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris leraar elektrotechniek staat niet vast

De bedragen die wij noemden in dit artikel zijn alleen een inschatting en kunnen (flink) afwijken als je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het salaris.

Het salaris van een leraar elektrotechniek in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager zijn dan het laagste loon dat we schreven op deze pagina. Voor een ondernemende leraar elektrotechniek met 30 jaar werkervaring of iemand die alleen aan aan de slag is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe beter jij bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!