Hoeveel verdient een leraar gymnastiek? Salaris leraar gymnastiek bruto netto

Je krijgt als leraar gymnastiek salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als leraar gymnastiek ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen die we willen verduidelijken op deze pagina. We behandelen het salaris van een leraar gymnastiek en berekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een leraar gymnastiek?

Een leraar gymnastiek verdient plusminus tussen de € 1300 (laag) en € 2000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als leraar gymnastiek een netto salaris verdient van tussen de €1224.83 (laag) en € 1805.17 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon leraar gymnastiek

Het uurloon van een leraar gymnastiek is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 8.13 (laag) en € 12.5 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een leraar gymnastiek tussen de € 7.52 (laag) en € 11.27 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig wat marge tussen het lage en hoge salaris van een leraar gymnastiek. Dit heeft met name te maken met de cursussen die jij kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waarin je aan het werk bent.

We hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een leraar gymnastiek?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een leraar gymnastiek, of wat voor werk dan ook, is regelmatig te onderhandelen en hoe beter je geschikt bent voor de baan, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe leraar gymnastiek salaris verhogen?

In sommige gevallen heb je met het loon te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je zelf weinig gezag op hebt naast uiteraard het volgen van onderwijs en dat soort dingen. Wil jij als leraar gymnastiek een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als leraar gymnastiek?” kan jij dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat in principe vragen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je voortdurend klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris leraar gymnastiek staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn slechts een inschatting en kunnen (flink) verschillen wanneer je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een leraar gymnastiek in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat wij schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige leraar gymnastiek met dertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger je bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kunt vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!