Hoeveel verdient een manager crediteuren? Salaris manager crediteuren bruto netto

Je krijgt als manager crediteuren salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als manager crediteuren ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke we willen verduidelijken in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een manager crediteuren en berekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een manager crediteuren?

Een manager crediteuren verdient gemiddeld tussen de € 3000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als manager crediteuren een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uren.

Uurloon manager crediteuren

Het uurloon van een manager crediteuren is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 18.75 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor de manager crediteuren tussen de € 14.68 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een manager crediteuren. Dit heeft met name te maken met de opleidingen die jij kunt volgen, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een manager crediteuren?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een manager crediteuren, of wat voor werk dan ook, is altijd onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een klus, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe manager crediteuren salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb jij met wat betreft loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij eigenhandig praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het afronden van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als manager crediteuren een hoger salaris? Dan kun je tot slot besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als manager crediteuren?” kun jij dan in principe voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je voortdurend werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris manager crediteuren staat niet vast

De bedragen die we schreven in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (sterk) afwijken als je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een manager crediteuren in opleiding kan overigens aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we noemden in deze blog. Voor een zelfstandige manager crediteuren met dertig jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het vele malen hoger uitvallen. Hoe kundiger je bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kunt vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.