Hoeveel verdient een manager finance? Salaris manager finance bruto netto

Je verkrijgt als manager finance salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als manager finance ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke we willen verduidelijken op deze pagina. Wij kijken naar het salaris van een manager finance en berekenen dat voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een manager finance?

Een manager finance verdient bij benadering tussen de € 3500 (laag) en € 6000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als manager finance een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 3907.58 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon manager finance

Het uurloon van een manager finance is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.88 (laag) en € 37.5 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een manager finance tussen de € 16.2 (laag) en € 24.02 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een manager finance. Dit heeft onder andere te maken met de cursussen die je kunt volgen, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een manager finance?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een manager finance, of wat voor werk dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en hoe beter je past voor de bezigheid, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe manager finance salaris verhogen?

In de meeste situaties heb je met het verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij persoonlijk praktisch geen invloed op hebt behalve natuurlijk het doen van educatie en dat soort zaken. Wil je als manager finance een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als manager finance?” kun je dan in feite voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat namelijk vragen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris manager finance staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben in dit artikel zijn slechts een inschatting en kunnen (flink) afwijken wanneer je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een manager finance in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat we noemden in deze blog. Voor een zelfstandige manager finance met dertig jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het veel hoger zijn. Hoe kundiger je bent in jou werk, hoe hoger loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.