Hoeveel verdient een manager horeca? Salaris manager horeca bruto netto

Je verkrijgt als manager horeca salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als manager horeca ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke wij willen verduidelijken op deze pagina. We behandelen het salaris van een manager horeca en berekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een manager horeca?

Een manager horeca verdient bij benadering tussen de € 3500 (laag) en € 6000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als manager horeca een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 3907.58 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon manager horeca

Het uurloon van een manager horeca is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.88 (laag) en € 37.5 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de manager horeca tussen de € 16.2 (laag) en € 24.02 (hoog). 

Zoals je ziet zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een manager horeca. Dit heeft met name te maken met de opleidingen die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en de landstreek waar je aan het werk gaat.

We hopen dat je zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een manager horeca?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een manager horeca, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter jij geschikt bent voor de bezigheid, hoe hoger je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe manager horeca salaris verhogen?

In veel situaties heb je met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je in eigen persoon weinig gezag op hebt naast uiteraard het doen van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil je als manager horeca een hoger salaris? Dan kun je bovendien besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als manager horeca?” kan jij dan in beginsel voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je iedere keer werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris manager horeca staat niet vast

De bedragen die wij noemden op deze pagina zijn alleen een inschatting en kunnen (behoorlijk) verschillen zodra je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een manager horeca in opleiding kan overigens aanzienlijk lager zijn dan het laagste salaris dat we noemden op deze pagina. Voor een zelfstandige manager horeca met dertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe professioneler je bent in je werk, hoe meer loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's